top of page

MALIN NILSSON
 

Magiker & Magikonsult

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa originella trollerinummer och unika liveföreställningar. Hon är känd för sin varietéinspirerade stil och sitt opretentiösa sätt att framföra magi på. 

Malin har arbetat professionellt som magiker sedan 2001. Hon växte upp på en liten teater på Österlen, Skillinge Teater, dit hon återvänder varje år för att ha premiär på sina nya föreställningar.

 

”Hennes teknik är lysande och scennärvaron fullständigt självklar. Det är hejdlöst. Och underbart.” Sydsvenskan

 

Malin har gett mer än 120 shower på den prestige-fyllda magiteatern The Magic Castle i Hollywood och gjort entré på Kristallpalatset i Leipzig 197 gånger. Bland Malins samarbetspartners kan nämnas Drottningholms Slottsteater, till vilken hon gjorde föreställningen Le Petit Spectacle Magique med den enastående Operaorkestern. Malin har samarbetat med bland annat Malmö Opera och Malmö Stadsteater, där hon arbetat som magikonsult till ett flertal föreställningar. 

 

Malin har en brinnande passion för magi och siktar på att göra varje framträdande unikt för publiken som kommer och tittar på hennes shower.

www.malinnilsson.se

Klicka på bildspelet för att se bilderna i rätt format.

bottom of page