top of page


 

Vilka ni än är, företagare, artister, föreningar, bildningsförbund eller privatpersoner så är ni välkomna att hyra lokal för era arrangemang hos oss. Oavsett om det gäller konferens, möte, workshop, studiecirklar, dans eller konsert! 
 

Alla som har en idé som kräver en lokal för konferens, konsert, möte, maskerad, marknad, fest, filmvisning, teater- eller dansföreställning, workshop, performance, party, scensamtal, standup eller studiecirkel så kan vi anpassa lokalerna till era behov.


Vi hyr ut till mycket konkurrenskraftiga priser. Alla hyresintäkter går oavkortat till att stärka kulturproduktionen i Malmö. En bokning är en investering i ett levande kulturliv.

Bokning:

Är ni intresserade av att boka vår lokal till just er konferens eller ert evenemang är ni välkomna med en bokningsförfrågan.
I er förfrågan önskar vi att ni anger följande: företag/organisation, önskat bokningsdatum, tid, typ av evenemang, beräknat antal deltagare och eventuella önskemål.

 

Priset ligger lägre än de flesta konkurrerande alternativ. Hyrespriset varierar beroende på arrangemangets, längd, tidpunkt och eventuella behov av städning, möblemang, samt teknisk extrautrustning och ev hjälp med denna.

 

Våra priser:

”Torget”- stora rummet:

  • Heldag: 8500 kr

  • Halvdag: 5000 kr

  • Kväll (18-00): 7000 kr

  • Flera dagar – begär volymoffert

  • För mindre möten hör av er för offert. 

Fester för privatpersoner:

För privata fester har vi en maxbegränsning på 75 personer. Du som är ansvarig för festen måste även vara över 20 år.

Prisbilden för fester på kvällen startar på 7 000 kr. Hög musik är tillåten fram till kl 22.00, därefter endast bakgrundsmusik. Detta på grund av att det är bostäder i huset.

Det exakta priset för just ert evenemang kommer vi fram till tillsammans när ni redogjort för ert tänkta arrangemang. I hyran ingår alltid närvaro av en husvärd som visar till rätta före evenemanget och är till hands under det att förhyrningen pågår.

Skicka er förfrågan märkt med "Lokalbokning" till: info@rehabkultur.se

10_edited.jpg

Vi kan erbjuda:

OBS: När man hyr våra lokaler betalar man ingen moms. Det vill säga att om man hyr som företag är det bra att veta att på fakturan kommer det att stå summan i prislistan med en 0% momssats. (För privatpersoner innebär det bara att priserna ovan är det som gäller och aldrig något mer!)

bottom of page